Dromen van Canon

Foto door Avinash Singh via Pexels

Ik heb er een zwak voor als mensen hun droom uitspreken. Waarom zou je iemand niet verder helpen, als dat kan? Zo zag ik eens een video op TikTok viral gaan. Zijn Canon Camera kwam duidelijk in beeld en zo kwam de vraag; Word jij gesponsord door Canon?

Zijn antwoord; Nee, maar dát zou écht een droom zijn.

Ik heb nooit zo begrepen waarom mensen zich inhouden. Als je iets wilt, ga het halen. Vraag er naar ‘be blunt’. Misschien weten mensen niet dat het kan? Ik wel in ieder geval dus ik heb een mail gestuurd naar Canon en hen aangeraden deze jongen een Sponsorship te geven en waarom dit voor hen een voordeel zou zijn.

Waarom zou je het niet doen? In het ergste geval krijg je geen reactie. Zoals dat ik eens een super toffe reclame-campagne bedacht had en daar, vlak voor Corona, 150 horeca bedrijven voor benaderd had. ‘Zouden jullie het leuk vinden om hier aan mee te doen?’. Ik kreeg één reactie, dat was een ‘nee’. Tja. Ik heb het in ieder geval geprobeerd.

Het is leuk om te zien dat Canon zo vriendelijk reageert op hun mails, zo persoonlijk. Dit zegt voor mij ontzettend veel van hoe een bedrijf is. Wat hun ‘cultuur’ is. Er is helaas niks uitgekomen. Ook ben ik er niet achteraan gegaan of heb ik er echt op gezeten om het voor elkaar te krijgen. Ik kende de jongen niet, kon hem ook niet bereiken en dan is het geprobeerd en daarna weer om los te laten.

Waarom ik dit deel, is om te laten zien hoe makkelijk het kan zijn om iets te bereiken wat belangrijk voor je is. Ik denk, als ik de jongen had gekend en hem kon koppelen, dat de Sponsorship gelukt was. Er was interesse aan beide kanten, struikelblokken kan je van elkaar ontnemen. Alleen was er de energie niet om dit werkelijkheid te maken.

Heb jij een droom en zou je daar graag hulp bij willen?
Voel je vrij een berichtje te sturen.

Share This Post
Have your say!
00