Profielfoto
offline
Danny @ dannyssnacks
0 out of 5
0 ratings
  • 527

    Views

Info

Categorie

Bedrijven en ZZPers

Naam

Danny

Titel

Snackbar Java

Omschrijving

Sponsor van Ikwerkanders(.nl)

Biografie

Snackbar Java, al sinds jaar en dag gevestigd aan de Javastraat 50 te Wormerveer, is inmiddels een begrip in de Zaanstreek (en omstreken).

Ruim 60 jaar geleden is Snackbar Java opgericht en na een aantal wisselingen van de wacht runt eigenaar Danny Regter nu met veel plezier deze zaak. Uiteraard is er door de jaren heen het een en ander gemoderniseerd waardoor zowel het exterieur als het interieur een frisse, moderne maar vooral gezellige uitstraling heeft.

Ons assortiment is zeer uitgebreid, van het gewone patatje met tot een heerlijke milkshake in diverse smaken. Vraag ons om de menukaart voor ons uitgebreide assortiment.

Buiten de snackbar beschikt Snackbar Java ook over een mobiele snackwagen en softijswagen. Onder de naam Danny’s Snacks zorgen wij tijdens feesten, kermissen en evenementen voor heerlijke versnaperingen. Zie snackwagen/ijswagen voor meer informatie.

Ook voor de catering van uw familie en/of bedrijfsfeest bent u bij ons aan het goede adres. Geheel naar de wens van de klant verzorgen wij de catering van A tot Z. Van een simpel hapje tot een complete BBQ, niks is ons te gek. Uiteraard worden alle maaltijden met uiterste zorgvuldigheid en volgens de HACCP normen bereidt.

Lekker eten, hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Heeft u vragen, klachten of suggesties? Schroom niet dit te melden bij een van onze medewerkers. Zij zullen hun uiterste best doen uw vraag te beantwoorden, uw klacht op te lossen of uw suggestie in werking te stellen.

Website

Biografie

Danny's Snacks

Lekker eten, hygiëne en klant vriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

• Snackbar Java, een begrip in de Zaanstreek (en omstreken).

• Een zeer uitgebreid assortiment

• Een mobiele snack & softijs wagen

• De catering van uw familie uw familie en/of bedrijfsfeest. Geheel naar de wens van de klant van A tot Z.

Uiteraard worden alle maaltijden volgens de HACCP normen bereidt.

Website

https://dannyssnacks.nl/