Profielfoto
offline
Manouk Iris Hanning @ manoukiris
0 out of 5
0 ratings
  • 555

    Views

Info

Categorie

Coaches, Psychologie en Adviseurs

Naam

Manouk Iris Hanning

Titel

Coach

Omschrijving

Stevig in je schoenen en in de markt.

Biografie

‘Als je opgroeit dan denk je dat je speciaal bent en de ouder dat je wordt, de meer dat je beseft maar een nummertje te zijn’.

 

Dit vertelde een vriend mij en het liet mij anders voelen. Voor mij is deze ervaring het tegenovergestelde. Vroeger voelde ik mij niet speciaal, anders. Daar was ik helemaal niet mee bezig. Ik mocht stage lopen in het nummer 1 reclame bureau wereldwijd tijdens mijn Marketing opleiding en bij Artis, tijdens mijn Dierenverzorging opleiding. Ik dacht zelfs toen er niet meer over na. Ik heb een transitie meegemaakt van jongen naar vrouw, dat is al wat ongebruikelijker en op mijn 32e leerde ik Autistisch te zijn.

 

Omdat in elk groepje en bij elke label, er altijd velen anderen zijn.. heb ik mij nooit speciaal gevoeld. Maar sinds mijn burnout, vlak ervoor en ziektewet periode begon het toch te knagen. Waarom voelt het alsof ik een andere taal spreek? Waarom begrijpt niemand mij, echt?

 

Ik kijk anders naar de wereld, in vele maten en juist hierdoor geloof ik dat ik een goede coach kan zijn. Ik heb een ontzettende fascinatie in psychologie, gedrag, ook in dierenkennis, in alles wat leeft. Veel bewonderd mij en ik vergelijk het met niemand. Ik leef vrijwel automatisch in het nu en voel mij positief over mijzelf (dat laatste is wel anders geweest).

 

Veel wat voor mij normaal is, daar hoor ik dat andere therapieën voor volgen. Andersom is de hele wereld ingericht, op hoe ik juist niet werk. De wereld leeft niet vanuit het nu, maar lerende over wat er vroeger is gebeurd en waar we in de toekomst naar toe willen. Het draait niet om geluk maar om geld. Zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen wordt eerder gezien als egoïsme en .. zo zijn er nog zoveel punten om op te noemen. Zoals dat we als kind leren dat het onbeleefd is om te vragen (kindjes die vragen worden overgeslagen), terwijl als volwassene je zonder voorbeeld of inwerk periode, wordt verwacht om assertief en ondernemend te zijn.

 

Ik vind de wereld eerlijk gezegd een beetje krom, gek, apart, anders. Tegelijkertijd is dit de norm, hoe ongelukkig het mensen ook maakt. Vandaar dat ik sta achter mijn werkwijze, brand, uitleg.

 

Ik werk anders.

Ik leer je graag, hoe.

Droom

Een wereld waarin iedereen kwetsbaar durft te zijn en tegelijkertijd hun grenzen kent. Zo kan iedereen zichzelf zijn.