Profielfoto
offline
Brigitte Remmelts @ soulinsight
0 out of 5
0 ratings
  • 918

    Views

Wat ikwerkanders is voor mij

Vanuit mijn perspectief zijn we allemaal een uniek puzzelstuk in het geheel. We hebben daarin ook allemaal een stuk verantwoordelijkheid om er voor elkaar...

read more
Please wait ...

Biografie

Brigitte Remmelts

Life coach en healer

Ik ben Brigitte Remmelts (1969) en mijn passie is mensen helpen thuis te komen bij zichzelf.

We hebben allemaal een bron in onszelf waar rust is, heelheid en liefde.

Als thuisbegeleidster, healer en coach heb ik gezien dat mensen door gebeurtenissen in het verleden geen of weinig contact met die bron kunnen maken.

Sinds de start van mijn praktijk (1994) is mijn doel steeds geweest om uit te vinden wat de kortste weg is naar het ervaren van levensgeluk en anderen helpen die weg te vinden.

In de kern ben ik een healer en alles wat ik doe heeft te maken met het verbinden van jou met de bron van onvoorwaardelijke liefde die er in het universum is zodat je die liefde ook werkelijk kunt ervaren.

Coaching en healing is bij mij vooral gericht op het wegnemen van de (vaak liefdeloze) overtuigingen die je over jezelf hebt. Deze houden je tegen om jezelf te gaan zien, horen en erkennen.

De kern is de verbinding met jezelf. Ik maak de verbinding met jou en leer je hoe je die verbinding zelf kunt maken en liefdevol kunt zijn naar jezelf.

Alle diensten en producten van Soul Insight zijn er op gericht om je thuis te brengen bij jezelf.

Je bent van harte welkom!

Connecties

Profielfoto
Marcel
@combo75
Profielfoto
Manouk Hanning
@manouki

Recent posts

Wat ikwerkanders is voor mij

Website

https://www.soulinsight.nl