Ik wil het voor iedereen makkelijker maken om gevonden te worden.

Op het moment kan je iets delen op Social Media en dan is het afhankelijk van je bereik. Je kan adverteren, dit kost geld. Met een website moet je ook eerst gevonden worden op Google.

Mijn toekomstbeeld is dat er vele dagelijkse bezoekers een kijkje nemen op Ikwerkanders.nl. Leden kunnen er x aantal keer per dag een bericht op de hoofdpagina delen. Één welke verwijst naar een artikel, video of dergelijke. De meer bezoekers op de website, de meer het bericht zien.

Je kan gericht naar berichten zoeken en het is te vergelijken met een Google waar je altijd ‘op de 1e pagina’ staat. Mits je ook regelmatig iets deelt.

Het overzicht heeft een limiet aan de hoeveelheid berichten mogelijk, dus voel je vrij om hetzelfde bericht vaker te delen om weer op de pagina te komen staan.

Extra:

  • Elke gebruiker krijgt een eigen profiel, waar mensen kunnen komen aan de hand van de berichten die je deelt. Bij elk bericht op de hoofdpagina, staat er een @gebruikersnaam. Bij interesse kan iemand hier op klikken om op jouw profiel terecht te komen.

  • Leden kunnen onderlinge connecties maken, elkaar berichten versturen en er is een forum om met elkaar in gesprek te kunnen gaan.

  • Met regelmaat worden er berichten op de hoofdpagina ge-highlight, op Social Media gedeeld en het is mogelijk dat het ook door de Influencers wordt opgepakt. Aan de hand van ons groeiende bereik is er zo de kans dat jouw gedeelde bericht Viraal gaat.

Met een optionele maandelijkse bijdrage kan je vaker delen en val je meer op. Deze inkomsten zijn er om Ikwerkanders te promoten en hierbij alle berichten op de hoofdpagina.

Tot slot nog een korte, extra uitleg.

Op Ikwerkanders.nl is er geen AI of algoritme. Wel kan je zelf de keuze maken in wat je wilt zien.

Boven het overzicht, onder ‘Berichten & Gebruikers‘, zie je verschillende kleuren waar je op kan klikken.

Rood, staat voor Maatschappelijke onderwerpen. Over de Economie. Werkgerelateerd en persoonlijke doelen.
Oranje staat voor Geluk en Positiviteit.
Geel, voor Hobbies en Creativiteit.
Groen is voor alles rondom Gezondheid, Natuur en Ecologie.
Blauw is voor Verbinding en Connectie.
Onder Donkerblauw kan je Weetjes delen, Informatie.
Paars is voor Spiritualiteit en Technologie en
Grijs is voor al het overige.

Uiteindelijk is het aan de leden zelf, waaronder zij delen. De toekomst zal zich uitwijzen in hoe zich dit vormt. Deel je volgens de kleuren en help je het overzicht netjes te houden, dan kom je uiteindelijk in een gebruikersgroep genaamd: Highlights.

Rechtsonderin het overzicht kan men klikken op ‘Alle‘ en dit veranderen naar ‘Highlights‘.

Om zo voor iedereen de keuze vrij te houden of je wilt kijken naar een ongestructureerd of een geordend overzicht.

Uiteindelijk begint het bij het delen. De meer er wordt gedeeld, de meer er kan worden gevonden. De meer er te vinden is, de meer mensen zullen willen kijken en de meer mensen er kijken, de meer mensen ook weer zullen worden gevonden.

Dus, wil je één van de 1e zijn in dit initiatief van gezamenlijke groei?

Word Lid en Deel mee.

(Klik op de ‘+’ naast ‘Gebruikers’ na je aanmelding)

Dit is wat Ikwerkanders.nl was en wat ik laat staan.
– Nostalgie 🙂

Hier kan je het overzicht vinden waar ik over spreek;
Berichten Overzicht