Wat ikwerkanders is voor mij

Vanuit mijn perspectief zijn we allemaal een uniek puzzelstuk in het geheel. We hebben daarin ook allemaal een stuk verantwoordelijkheid om er voor elkaar te zijn, in respect naar elkaar. Een mooie maatschappij waarin iedereen zijn of haar plek heeft bouw je samen.

Ik werk anders is voor mij een sociaal platform waarin we onze eigen, unieke kleuren als individu toevoegen. Juist de verschillen in werkwijze maken van dit platform een plek om elkaar te vinden en onze waarden uit te dragen.

Ik hoop van harte dat we met elkaar kunnen uitgroeien tot een platform waarin je je welkom voelt om je aan te sluiten met jouw unieke kwaliteiten.

Ik geloof in samen. Samen kunnen we onvoorstelbaar veel bereiken.

Vanuit die gedachte hoop ik op verschillende manieren een bijdrage te kunnen doen aan het laten groeien en bloeien van dit platform.

Share This Post
Have your say!
11

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
  Showing 1 reviews
 1. Ik verwijs naar dit bericht onder het kopje ‘Omschrijvingen’ op deze pagina:
  <a href="https://ikwerkanders.nl/lidmaatschap/" rel="nofollow ugc">https://ikwerkanders.nl/lidmaatschap/</a>

  Dank je voor het plaatsen!

  0

  0

  You have already voted!

Comments are now closed for this post.